You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو
آذین کجوری، لیلا گلستان، آزاده قربانی حسن سرایی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food
مهین فلاح *، مسعود حق خواه، علی فضل آرا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین
زهره مختاری، امان محمد ضیایی فر *، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، سارا آقاجان زاده سورکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی
فاطمه مظفری، احمد غضنفری مقدم *، حمیدرضا اخوان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید آبمیوه پری بیوتیک با ماندگاری بالا
لیلا لک زاده *، آرزو سبزواری، مهدی عموحیدری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ماهیت بیوشیمیایی و طیف میزبانی ماده آنتی‌باکتریایی تولید شده توسط باکتری‌های اسید لاکتیک بومی
پریسا پورعبدی سرابی، علیرضا تاری نژاد *، محمد امین حجازی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله
شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، سید مهدی جعفری، خشایار سرابندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت
رسول نیکنام، علی ایاسه *، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد
عبدالرحمن حمزه، فریبا زینالی *، هادی الماسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلم‌های خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغن‌های زیتون، ذرت و کانولا
رسول نیکنام، علی ایاسه *، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنی‌شده با آهن و روی
زهرا باباخانی، مصطفی کرمی *، محمود رضازاد باری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتی‌اکسیدانی و کاهندگی نیتریک‌اکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز
محیا شریعت علوی، علیرضا صادقی ماهونک *، محمد قربانی، مهران اعلمی، جلال محمدزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تولید بتاکاروتن از سویه بومی جلبک دونالیلا سالینا
سعیده تولایی *، مهناز مظاهری اسدی، خسرو رستمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی و وزن مولکولی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت
رسول نیکنام، علی ایاسه *، بابک قنبرزاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران
جمشید فرمانی *، بهراد تیرگریان، محمد رزم پور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب
نسرین اسعدی یاساقی، اکرم آریان فر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر کاربرد عصاره شوید (Anethume graveolens) روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی
رقیه اشرفی یورقانلو *، نسا غیبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی
هانیه محله، مهدی قره خانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی
رضا فرهمندفر *، مریم اثنی عشری، سلیمه رشیدایی ابندانسری، الهه مقصودلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ
رضا اسماعیل زاده کناری *، راضیه رضوی، عالمه محمدی، ماندانا جقه تایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزین کردن روغن سویا با چربی مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس مرغ
جمشید فرمانی *، لطفعلی گل محمدی، رحیمه صفر رضوی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز
مریم قادری قهفرخی *، مهدی جعفری اصل، سمیه افشاری، آرش ارشادی، محمد احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ
اسماعیل عطای صالحی *، عصمت خوری، امین حسین زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجاله‌ی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز
بهروز اکبری آدرگانی *، پریا شعبانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز
زینب سعیدی، بهزاد ناصحی *، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو
زهرا حسینی، جعفر محمدزاده میلانی *، جمشید فرمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی
حامد حسن زاده اوچتپه *، محمد علیزاده خالد آباد، محمود رضازاد باری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی برخی شاخص‌های کیفی و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت
جواد فتاحی مقدم *، ابوذر هاشم پور، محمود قاسم نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ
هدی کرمی محمدی، سیدحمیدرضا ضیاءالحق *، نگین نصیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید کیک اسفنجی غنی شده و کم کالری با پوره اسفناج
فروغ محترمی *، دریا قلی پور، رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم
الناز میلانی، فرشته حسینی *، سمانه رضایی بروجردی، شادی بلوریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامترهای تعیین کننده کیفیت زیتون
مهدی کاویانی، مهدی وریدی *، ستار طهماسبی انفرادی، محمد جواد وریدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی و تشخیص ژن‌های مولد زرالنون در سویه‌های Fusarium graminearum جدا شده از دانه‌های ذرت
عطیه مهرزاد *، معصومه مهربان سنگ آتش، سید علی مرتضوی، رویا رضائیان دلوئی، محمد محسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی
جعفر محمدزاده میلانی *، مارال بابادی سلطان زاده، علیرضا ریاضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی دریای خزر (Huso Huso) و بررسی خصوصیات رئولوژیکی آن
عباس مهجوریان *، محمد نوروزی، محسن مختاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب
منیره یزدی نژاد، آزاده قربانی حسن سرایی *، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر زمان‌های مختلف خنک‌کردن اولیه بر ترکیبات زیستی فعال و کیفیت میوه پسته تر طی انبار سردمانی در دمای سرد
حدیث شهابی رابری، سیدحسین میردهقان *، فاطمه ناظوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردل‌های فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی
فاطمه کبیری سامانی، نفیسه جهان بخشیان *، مریم خاکباز حشمتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا
سید حسین احمدتبار کله بستی، رضا فرهمندفر *، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش پیش تیمار فراصوت بر ویژگی‌های کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران
بهجت تاج الدین *، کلثوم جهان میهن
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue