You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تعیین ویژگیهایی فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگرهای کم چرب حاوی سبوس برنج و مغزگردو آذین کجوری، لیلا گلستان، آزاده قربانی حسن سرایی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مقایسه ای روش های امپدانس و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی Comparative study of impedance and reference methods to detect contamination to enterococci in food مهین فلاح
*، مسعود حق خواه، علی فضل آرا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد بلوط و اینولین زهره مختاری، امان محمد ضیایی فر
*، مهران اعلمی، مهدی کاشانی نژاد، سارا آقاجان زاده سورکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین عوامل موثر بر بازده استخراج روغن با حلال از دانه های گلرنگ وحشی با استفاده از طرح فاکتوریل جزئی فاطمه مظفری، احمد غضنفری مقدم
*، حمیدرضا اخوان
چکیده -
متن کامل (PDF)
غنی سازی آب انار با اینولین استخراج شده از سیب زمینی ترشی با هدف تولید آبمیوه پری بیوتیک با ماندگاری بالا لیلا لک زاده
*، آرزو سبزواری، مهدی عموحیدری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ماهیت بیوشیمیایی و طیف میزبانی ماده آنتیباکتریایی تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیک بومی پریسا پورعبدی سرابی، علیرضا تاری نژاد
*، محمد امین حجازی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید پپتیدهای آنتیاکسیدان توسط هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه شنبلیله شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، سید مهدی جعفری، خشایار سرابندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج، خالص سازی و بهینه سازی صمغ دانه بارهنگ با پیش تیمار فراصوت رسول نیکنام، علی ایاسه
*، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تیمار فراصوت بر ویژگیهای فیزیکی و بافتی گوشت گاو در طی نگهداری در دمای یخچال و پس از رفع انجماد عبدالرحمن حمزه، فریبا زینالی
*، هادی الماسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
خواص فیزیکی، حرارتی و مکانیکی فیلمهای خوراکی بر پایه صمغ دانه بارهنگ حاوی روغنهای زیتون، ذرت و کانولا رسول نیکنام، علی ایاسه
*، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فرمولاسیون سس فراسودمند کم کالری غنیشده با آهن و روی زهرا باباخانی، مصطفی کرمی
*، محمود رضازاد باری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین شرایط بهینه تولید پروتئین هیدرولیز شده با قابلیت آنتیاکسیدانی و کاهندگی نیتریکاکسید از ضایعات گوجه فرنگی توسط آلکالاز محیا شریعت علوی، علیرضا صادقی ماهونک
*، محمد قربانی، مهران اعلمی، جلال محمدزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تولید بتاکاروتن از سویه بومی جلبک دونالیلا سالینا سعیده تولایی
*، مهناز مظاهری اسدی، خسرو رستمی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی و وزن مولکولی صمغ دانه بارهنگ استخراج شده با پیش تیمار فراصوت رسول نیکنام، علی ایاسه
*، بابک قنبرزاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن کنجد فروشگاه های روغن کشی استان مازندران جمشید فرمانی
*، بهراد تیرگریان، محمد رزم پور
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر صمغ قدومه شیرازی بر خواص فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی وحسی ماست کم چرب نسرین اسعدی یاساقی، اکرم آریان فر
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر کاربرد عصاره شوید (Anethume graveolens) روی خصوصیات آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست قالبی رقیه اشرفی یورقانلو
*، نسا غیبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی فرمولاسیون نان بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی پروتئین سفیده تخم مرغ و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و تخمین پارامترهای این فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی هانیه محله، مهدی قره خانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی آلودگی مایکوتوکسین ها و فلزات سنگین در نمونه های برنج استان مازندران با HPLC و طیف سنجی جذب اتمی رضا فرهمندفر
*، مریم اثنی عشری، سلیمه رشیدایی ابندانسری، الهه مقصودلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج عصاره از پوست بادمجان با استفاده از روش سطح پاسخ رضا اسماعیل زاده کناری
*، راضیه رضوی، عالمه محمدی، ماندانا جقه تایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزین کردن روغن سویا با چربی مرغ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس مرغ جمشید فرمانی
*، لطفعلی گل محمدی، رحیمه صفر رضوی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی، میکروبی، بافتی و حسی گز مریم قادری قهفرخی
*، مهدی جعفری اصل، سمیه افشاری، آرش ارشادی، محمد احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه یابی فرایند استخراج پروتئین لوبیا قرمز ( Phaselous vulgaris L. ) با استفاده از روش شناسی سطح پاسخ اسماعیل عطای صالحی
*، عصمت خوری، امین حسین زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از کنجالهی پنبه دانه توسط آنزیم آلکالاز بهروز اکبری آدرگانی
*، پریا شعبانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکی کیک بدون گلوتن حاوی پودر هسته انار و آنزیم ترانس گلوتامیناز زینب سعیدی، بهزاد ناصحی
*، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر روش های مختلف استخراج بر ویژگی های عملکردی بتاگلوکان استخراج شده از جو زهرا حسینی، جعفر محمدزاده میلانی
*، جمشید فرمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
نانو-درون پوشانی عصاره سیر با امولسیون آب در روغن: ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضد میکروبی حامد حسن زاده اوچتپه
*، محمد علیزاده خالد آباد، محمود رضازاد باری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی برخی شاخصهای کیفی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی میوهی دو رقم پرتقال خونی تحت تیمار دمایی در مرحله پس از برداشت جواد فتاحی مقدم
*، ابوذر هاشم پور، محمود قاسم نژاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کرم زیتون با استفاده از روش سطح پاسخ هدی کرمی محمدی، سیدحمیدرضا ضیاءالحق
*، نگین نصیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی تولید کیک اسفنجی غنی شده و کم کالری با پوره اسفناج فروغ محترمی
*، دریا قلی پور، رقیه اشرفی یورقانلو
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین فعالیت ضد میکروبی رنگ طبیعی بیکسین بصورت in vitro و بررسی کاربرد آن در سیستم مدل غذایی اسنک حجیم الناز میلانی، فرشته حسینی
*، سمانه رضایی بروجردی، شادی بلوریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامترهای تعیین کننده کیفیت زیتون مهدی کاویانی، مهدی وریدی
*، ستار طهماسبی انفرادی، محمد جواد وریدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
شناسایی و تشخیص ژنهای مولد زرالنون در سویههای Fusarium graminearum جدا شده از دانههای ذرت عطیه مهرزاد
*، معصومه مهربان سنگ آتش، سید علی مرتضوی، رویا رضائیان دلوئی، محمد محسن زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز مالتوژنیک و امولسیفایر مونوگلیسیرید تقطیر شده بر خصوصیات ساختاری و رئولوژیکی خمیر کیک اسفنجی جعفر محمدزاده میلانی
*، مارال بابادی سلطان زاده، علیرضا ریاضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی دریای خزر (Huso Huso) و بررسی خصوصیات رئولوژیکی آن عباس مهجوریان
*، محمد نوروزی، محسن مختاریان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر نانو امولسیون عطر مایه نعناع تولید شده با استفاده از صمغ دانه ریحان بر ویژگیهای ماست همزده کمچرب منیره یزدی نژاد، آزاده قربانی حسن سرایی
*، شهرام نقی زاده رئیسی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر زمانهای مختلف خنککردن اولیه بر ترکیبات زیستی فعال و کیفیت میوه پسته تر طی انبار سردمانی در دمای سرد حدیث شهابی رابری، سیدحسین میردهقان
*، فاطمه ناظوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاهش میزان نیتریت فرمولاسیون سوسیس با استفاده از بهینه سازی هردلهای فعالیت آبی و مدت زمان فرایند حرارتی فاطمه کبیری سامانی، نفیسه جهان بخشیان
*، مریم خاکباز حشمتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از عصاره استونی زنجبیل برای افزایش قابلیت انبارمانی روغن سویا سید حسین احمدتبار کله بستی، رضا فرهمندفر
*، رضا اسماعیل زاده کناری
چکیده -
متن کامل (PDF)
نقش پیش تیمار فراصوت بر ویژگیهای کیفی چیپس سه رقم سیب بومی ایران بهجت تاج الدین
*، کلثوم جهان میهن
چکیده -
متن کامل (PDF)