You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تعیین ضخامت بهینه و زمان بازگرمایش مواد غذایی پخته و خنک شده بر پایه گوشت سفید(سینه مرغ) در طول سفرهای هوایی
علیرضا اردکانی، حمید توکلی‌پور *، نفیسه جهانبخشیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تبیین الگوی مصرف و ارزیابی رفتار خریداران و مصرف کنندگان کنسرو ماهی تن در استان مازندران با استفاده از نظریه رفتار برنامه ریزی شده
سهیل ریحانی پول *، سکینه یگانه، شبنم حقیقت خواجوی، محمد خلیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی ویژگی‌ عملکردی پایداری کف پروتئین نخود کابلی رقم آنا
هانیه رضایی برزانی، نفیسه زمین دار *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه اثر حرارت‌دهی اهمیک و حمام آب بر بقای اشرشیاکلی در آب هویج
سیدرامین رفیعایی، نفیسه زمین دار *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس گوشت گاو حاوی عصاره چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
شریف قربانی، سارا جعفریان *، مهدی شریفی سلطانی، لیلا روزبه نصیرایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی‎ ‎اثر تیمار حرارتی فرادما (‌UHT‌) بر تغییرات رنگی، لیزین، فوروزین و ویتامین ث شیر مایع نوزاد
مسعود قربانی، یحیی مقصودلو *، مرتضی خمیری، علی مویدی، فرهاد گراوند
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی تولید نوشیدنی انرژی زا فراسودمند حاوی کیتوزم تانن- اسیدلینولئیک کانژگه
مرتضی جمشید عینی، حمید توکلی‌پور *، رضوان موسوی ندوشن، محسن مختاریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس گشنیز در عصاره آلوئه‌ورا
نرگس Narges، محمدامین مهرنیا *، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اسانس دانه گشنیز (Coriandrum sativum): تعیین ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی
نرگس Narges، محمدامین مهرنیا *، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضد قارچی اسانس‌ مورخوش (Zhumeria majdae) بر کپک‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه‌ پرتقال طی انبارمانی
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، محمدرضا زارع بوانی، خلیل دلفان حسن زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تولید نانو الیاف کامپوزیت از ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه L. Salvia macrosiphon به روش الکتروریسی به منظور ریز پوشینه‌کردن ویتامین D3
Sedigheh Yazdanpanah *، مونا قربانی نژاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و پتانسیل ضدمیکروبی عصاره آلوئه‌ورا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی: یک مطالعه آزمایشگاهی
نرگس Narges، محمدامین مهرنیا *، حسن برزگر، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی و ضد قارچی مخمر غالب جدا شده از عسل
فاطمه طاهری، علیرضا صادقی *، سید مهدی جعفری، سارا شهریاری، مریم زارعلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی میزان آکریلامید در انواع روغن‌های خوراکی و فلافل‌های موجود در فست‌فودهای شهر تهران
فهیمه فرجی، سید احمد شهیدی *، نبی شریعتی فر، محمد احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غربالگری فاکتورهای موثر در رشد باکتری Paenibacillus polymyxa با استفاده از طرح آزمایشی پلاکت-برمن
علیرضا وسیعی، محبوبه سرابی *، فرشته فلاح، سیدعلی مرتضوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی فرایند ریزپوشانی کانتا گزانتین به روش الکترواسپری
فاطمه کریمی *، محمد حسین عزیزی، سهراب معینی، محمد کریمی، رکسانا موگویی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی ماست همزده غنی شده با عصاره آبی-الکلی دانه گیاه شنبلیله
احمد پدرام نیا، سحر ذکائیان، مهدی جلالی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر آرد گندم سن‌زده و اسید آسکوربیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کلوچه سنتی زابلی
نرگس میر، غلامحسین حقایق *، محمد امین میری، بهاره صحرائیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر لیقوان
مهدی حسین‌زاده، صمد وجدی حکم‌آباد، جلیل خندقی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید نوشیدنی لبنی فراسودمند سین بیوتیک بر پایه شیر، عصاره گانودرما و لاکتوباسیلوس کازیی آزاد و کپسوله
محمد جوکی، سارا جعفریان، محمدجواد شکوری *، مهدیس جمشیدی طهرانیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue